Stiel@thegarden

Geniet van een shared dining menu, een kunstroute en live muziek in een unieke setting op Wijngaard Avendorp te Schagen. Een buitengewone setting, heerlijk eten en uiteraard wijnen die nergens zo lekker smaken als tussen de wijnranken zelf.  

Reserveren

Vanaf maandag 12 juni t/m zondag 2 juli is ons restaurant op Wijngaard Avendorp geopend. Zodra het weer het toelaat zullen wij de tafels, in plaats van in de kas, midden in de wijngaard opdekken.  

Menu en programma

We ontvangen u met welkomst aperitief, waarna u geniet van een wandeling door onze biologische moestuin, de wijngaard of even neerploft op Playa Avendorp. U schuift aan in ons kas restaurant, wat volgt is een avond vol culinair en muzikaal plezier. Het menu bestaat uit een in vier etappes geserveerd shared dining menu. U geniet van de ene na de andere verassing bereidt op het outdoor cooking station.

Shared dining menu: 83 euro

Kindermenu: 25 euro

Aanbetaling en donatie

Voor dit speciale event vragen wij een aanbetaling voor uw reservering. Hierin is een donatie van 8 euro verwerkt voor Stichting Avendorp. Daarnaast betaald u 25 euro als aanbetaling. Deze kosten worden in mindering gebracht op uw rekening.

Het STIEL@thegarden menu heeft een vaste prijs van 83 euro.

U betaalt in totaal 25 euro (aanbetaling) + 8 euro (donatie) p.p. bij uw reservering. Uw aanbetaling van 25 euro wordt in mindering gebracht op uw rekening.

Met uw donatie steunt u Stichting Avendorp, een sociale onderneming die zich inzet voor mens, milieu en gemeenschap. Stichting Avendorp is een non-profitorganisatie die zich richt op een duurzame toekomst door het onderhouden van een biologische wijngaard. De wijngaard wordt gerealiseerd met donaties van wijngenoten en bijdragen van bezoekers. Door uw bijdrage aan Wijngaard Avendorp draagt u bij aan een duurzame toekomst en het behoud van de omgeving van Schagen. Bedankt voor uw steun!

Reserveren