Wijngaard Avendorp is een initiatief van Stichting Avendorp

preoogstfeest Wijngaard Avendorp

Beste wijngenoot,

Dit jaar verwachten wij nog geen oogst, maar om meer te leren over onze druiven en te oefenen met wijn maken​, hebben wij een klein aantal trossen laten hangen. Deze oogst is te weinig om te bottelen, maar verdient natuurlijk wel een oogstfeest. Daarom nodigen wij je uit voor het oogstfeest op zaterdag 24 september van 16:00​u tot 20.00​u.

Als wijngenoot krijg je gratis entree​, inclusief een welkomstdrankje en amuse van STIEL. De uitnodiging gaat op naam en is bestemd voor één wijngenoot per wijnstok. Wijngenoten mogen extra personen meenemen. De kosten hiervoor bedragen €10 per persoon​, inclusief een welkomstdrankje en amuse van STIEL.

*Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.

Wij kijken er ontzettend naar uit om iedereen weer te zien. We zullen je bijpraten over de ontwikkelingen in de wijngaard en vooruitblikken op ons oogstjaar 2023. We hebben een wijnbar waar je heerlijke wijnen kunt bestellen, je ontvangt een amuse van STIEL en bakken zij de lekkerste pizza’s van Schagen.

*Eten & drinken is uitsluitend met pin te betalen. We accepteren geen contant geld.

Wijnglazen

Vorig jaar hebben wij onze unieke Avendorp wijnglazen uitgebracht. Binnen een mum van tijd waren alle glazen verkocht. Daarom hebben we besloten om nieuwe glazen te laten maken. Dit keer hebben we gekozen voor een chique witte opdruk. Dit wijnglas kun je aanschaffen bij aankomst op het evenement.

Heb ik een glas nodig?

Wil je tijdens het evenement genieten van een wijntje? Dan heb je een wijnglas nodig! Je kunt deze bij ons aanschaffen bij aankomst. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om je eigen glas mee te nemen.

Voor de kinderen worden drankjes uitgeschonken in bekers, hiervoor heeft u geen eigen glas nodig.

Aanmelden & Bestellen

Wijngenoot entree
gratis
Reserveren
Extra persoon entree
€10
Reserveren

Let op: reserveren is verplicht. Reserveer je plek uiterlijk voor 17 september.