oogstfeest Wijngaard Avendorp

Beste wijngenoot,

Het moment is aangebroken: het allereerste officiële oogstfeest van Wijngaard Avendorp. Na de opening in 2021 en het pre-oogstfeest in 2022, gaan we nu daadwerkelijk over tot het oogsten van de druiven. We halen alles uit de kast om er een onvergetelijke dag van te maken. Daarom nodigen we je van harte uit om samen met ons het oogstfeest te vieren op zaterdag 30 september, van 16:00 uur tot 20:00 uur. 

Als wijngenoot krijg je gratis toegang, inclusief een welkomstdrankje en amuse van STIEL. De uitnodiging is persoonsgebonden en bedoeld voor één wijngenoot per wijnstok. Wijngenoten mogen extra personen meenemen. De kosten hiervoor bedragen €10 per persoon.

We kijken er enorm naar uit om iedereen weer te zien. We zullen je bijpraten over de ontwikkelingen in de wijngaard, de eerste oogst en een blik werpen op onze eerste wijnen. We hebben een wijnbar waar je heerlijke wijnen kunt bestellen. Je ontvangt een amuse van STIEL en daarnaast verzorgen zij heerlijk streetfood.

Aanmelden & Bestellen

Wijngenoot entree
gratis
Reserveren
Extra persoon entree
€10
Reserveren

Let op: reserveren is verplicht. Reserveer je plek uiterlijk voor 27 september.


* Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.*

Houd er rekening mee dat eten en drinken uitsluitend met pin kunnen worden betaald. Er zijn pinautomaten aanwezig bij de bar. We accepteren geen contant geld.

Wijnglazen

Wil je tijdens het evenement van een glas wijn genieten? Dan heb je een wijnglas nodig! Je kunt deze bij ons aanschaffen bij aankomst. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je eigen glas mee te nemen.Voor de kinderen schenken we drankjes in bekers uit, dus zij hebben geen eigen glas nodig.