shop

eten op avendorp

STIEL at the Garden

"Een unieke ervaring."

STIEL

Geniet van een unieke ervaring op Wijngaard Avendorp met ons exclusieve evenement dat culinair plezier en natuurlijke schoonheid combineert. Van maandag 17 juni tot en met zondag 30 juni openen wij ons pop-up restaurant te midden van de wijnranken en onze biologische moestuin, waarbij we de tafels tussen de wijnranken opdekken.

Menu en Programma:

Laat je betoveren door de Mediterraanse keuken, waar de weelderige wijngaarden het decor vormen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek de essentie van verse smaken terwijl groenten van eigen tuin de hoofdrol spelen in onze culinaire creaties. Begeleid je maaltijd met voortreffelijke  wijnen, die speciaal zijn geselecteerd om de smaakpapillen te prikkelen en je te laten genieten van de unieke terroir van de streek.

Prijs voor het 6-gangen menu: €97  

Kindermenu: €25  

De avond bestaat uit een zesgangendiner, inclusief aperitief en amuses, bereid op ons outdoor cooking station, met ingrediënten rechtstreeks uit onze tuin en wijnen die perfect passen bij elke gang.

Aanbetaling en Donatie:

Voor deze speciale gelegenheid vragen wij een aanbetaling bij uw reservering.  

Totale kosten: €105 per persoon

(inclusief een donatie van €8 voor Wijngaard Avendorp en €50 aanbetaling die in mindering wordt gebracht op uw rekening)  

Met uw bijdrage steunt u Stichting Avendorp, een non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst door het onderhouden van een biologische wijngaard. Uw donatie helpt ons bij het behoud van de prachtige natuur rond Schagen en draagt bij aan onze gemeenschap. Hartelijk dank voor uw steun!

Reserveren